Наше кредо: апсолутна солидарност.

Придружете ни се и држете се.

Дали имате проблем, прашање, итен случај?
Ве молиме, не двоумете се да го користите нашиот систем за помош. Ние ќе ви помогнеме. Што е tomsoc.net?
Нашата социјална платформа, особено креаторите што стојат зад неа, ги поддржуваат луѓето кои имаат потреба од целиот свет и нудат помош
во креирање на сопствени проекти од Еден и промовирање на врската помеѓу поединци.
Презентирајте го вашиот приватен проект или вашата организација. Бесплатно и постојано - на 38 јазици, ширум светот.
Напишете на вашиот префериран јазик и tomsoc.net ќе ви преведе целосно автоматски.
Сите ваши објави, коментари, па дури и пораки на гласник ќе бидат претворени во јазикот на читателот / примачот.

tomsoc.net - блогови

Прилози од авторите

нова порака

schließen